Menu

En positiv generalforsamling (1)

image
Lars Møller
10. juni 2021 kl. 18:36
med mindeord og uddeling af æresmedlemsskab
Onsdag aften blev årets generalforsamling afholdt i SOIF Fodbold. 

Det blev en aften, der blev indledt med 1 minuts stilhed og mindeord fra formand Kristian Bloch for 2 store SOIF personligheder Jens Fisker💙 og Michael “MP” Pedersen💙, som begge er gået bort i det forgangne år og som Kristian sagde, så “niver” det stadig. Æret være deres minde🙏🏻💙💙. 

I bestyrelsens beretning talte Kristian om et usædvanligt år med Corona tilstande og varierende restriktioner. Et år hvor trænerne og holdlederne igen har vist deres kæmpe værdi for klubben med deres omstillingsparathed og fleksibilitet, for at skabe gode rammer for vores medlemmer og der lød et kæmpe tak for indsatsen til alle trænere og holdledere👏🏼.  

Vi fik aflyst turneringskampe, træninger, Fjord Cup, DGI medaljestævne, Slangerup Cup, Julecup, juletræssalg, Slangerup havefest(i samarbejde med Dartklubben), Kandis koncert og Noah koncert. 

Vi havde et brag af en koncert med Magtens Korridorer i en siddende Corona version, med 425 tilskuere - det var en kæmpe succes. 

Vi fik ombygget vores boldrum så holdene fik en bedre facilitet og skabt bedre forhold for Senior i kælderen. Vi har fået nye møbler til klubhuset og det er blevet et bedre sted at være. 

Lars har været god til at søge puljer og fonde i en svær tid, med en masse mistet indtægter og det har bevirket, at vi er kommet ud af året med et flot resultat. 

Under eventuelt benyttede bestyrelsen lejligheden til, at udpege Nicolaj Oxvang som æresmedlem i SOIF Fodbold. Anne Sofie Uhrskov stod for talen til Nicolaj, der trods sine kun 40 år har været træner i SOIF i 24 år og har været medlem siden han var 5 år. 
Kæmpe tillykke til Nicolaj - det er meget fortjent💙👏🏼
SOIF.dk benytter cookies, så vi kan forbedre DIN oplevelse her på siden. Ved fortsat brug accepterer du at SOIF benytter cookies!
Luk