Menu

Få det hele samlet på én profil (Flere børn i klubben)

Få det hele samlet på én profil 

Har du ét eller flere børn? Er du træner? Måske selv spiller? Uanset hvad anledningen måtte være, kan du gøre det lettere for dig selv at administrere flere brugere - eller være flere til at administrere én bruger - som 'Kontaktperson'. 

Du får de samme muligheder for at til- og afmelde kampe, eksportere kalender via iCal - og hvis du selv spiller, eller har flere børn, kan du klare det hele fra ét login, med ét brugernavn og én adgangskode. 

Du kan desuden sikre, at vigtige informationer, som kontingentopkrævning og beskeder fra træneren, sendes til de personer, der har behov for at få besked. 

Sådan kan det se ud, når det hele er samlet på én profil i KampKlar - som træner (1), kontaktperson (2) og spiller (3). 

 

Sådan bliver du kontaktperson 

Metode nr. 1

Fra KampKlar i Fodbold app'en 

I KampKlar i Fodbold app'en kan du på to forskellige måder få tilsendt et link til at blive oprettet som kontaktperson. En træner eller holdleder kan fra profilen sende en invitation - og hvis du har adgang til den profil du skal være kontaktperson for, kan du også selv gøre det. Se hvordan i videoen, eller læs guiden herunder. 

1) Tryk dig ind på spillerens profil i KampKlar, og vælg 'send opret som kontaktperson e-mail'. 

2) Indtast en e-mail og tryk 'send'.

3) Tryk på linket i den e-mail, du modtager. Hvis ikke du har en DBU-profil i forvejen, får du mulighed for at oprette en. Hvis du har en DBU-profil i forvejen, bliver du automatisk kontaktperson lige så snart du har indtastet dit brugernavn og din adgangskode. 

Metode nr. 2

Fra Mit DBU 

Du kan blive kontaktperson for en anden DBU-profil ad to veje - ved at logge ind på den profil, som du skal være kontaktperson for, eller ved at logge ind på din egen profil. 

Log ind på Mit DBU på www.dbu.dk

1) Gå til punktet 'Mine oplysninger i venstre side af siden, når du er logget ind. 

2) Tryk på 'Kontaktperson for' eller 'Kontaktpersoner'. 

3) Tast brugernavn og adgangskode ind for den person, du ønsker at blive kontaktperson for. 

Du kan også se hvordan du bliver kontaktperson i videoen her:

Det samlede overblik 

Når du logger ind i KampKlar vil du nu - som minimum - stå som kontaktperson for spilleren (selvfølgelig såfremt spilleren er tilknyttet et hold i klubben). 

Har du flere roller, som fx træner, spiller - eller er du allerede kontaktperson for andre - vil du nu have flere indgange i KampKlar. 

I Fodbold app'en ser det nu således ud, når du åbner KampKlar. Via 'Samlede aktiviteter' kan du få det totale overblik over alle de aktiviteter, der vedrører dig selv - og de profiler, du er kontaktperson for. 

 

SOIF.dk benytter cookies, så vi kan forbedre DIN oplevelse her på siden. Ved fortsat brug accepterer du at SOIF benytter cookies!
Luk