Menu

Historien

image Luftfoto banerne

Slangerup & Omegns Idrætsforening, Grundlagt 1916

Kammeratskab og fællesskab har siden klubbens start den 8 juli 1916 været nøgleord i Slangerup & Omegns Idrætsforening. Klubben har igennem tiden været et samlingspunkt for borgerne i Slangerup og omegn.

Siden den spæde start har der været et konstant behov for udvidelse. Klubben startede på plænen ved Kingovej. Da forholdene blev for små, flyttede klubben til banerne ved Københavnsvej for senere at flytte til hallen på Idrætsvej. Som det seneste er der etableret træningsbaner på den anden siden af Jordhøjvej. Uden dem havde vi været nødt til at stoppe for tilgang af medlemmer i ungdoms-afdelingen, men sådan gik det heldigvis ikke. Opgaven blev løst, og vi kan i stedet glæde os over, at SOIF er en attraktiv fodboldklub, hvor flere og flere vil spille og være med i fællesskabet omkring klubben. 


Glæden ved fodboldspillet har alle dage været det centrale i klubben. Det gælder for alle aldre. Fra de små håbefulde poder til superveteranerne hygger alle sig med fodboldspillet. Mange generationer har deres daglige gang i klubben: Som tilskuer, spiller, træner, hjælpetræner, dommer, bestyrelsesmedlem eller som forældre. Alle bidrager de til, at SOIF stadig er en dynamisk klub i udvikling. Vi er fælles om at skabe en klub med rummelighed og trivsel for alle.

Klubben kunne ikke havde eksisteret i over 90 år uden den store hjælp klubben har modtaget gennem årene. Hver dag yder de frivillige trænere og hjælpere et kæmpe stykke arbejde med at føre den lange fodboldtradition videre. Tænk på alle de frivillige timer, der er lagt i klubben igennem årene for at skabe det vi har idag.

Det lokale erhvervsliv har gennem årene været med til at sikre, at vi i Slangerup er et attraktivt alternativ til klubberne i omegnen. Særlig tak til Slangerup Brugsforening, der igennem mange år har leveret en uvurderlig støtte. Mange af de nuværende sponsorer har været med i en længere årrække – se sponsorerne her.

Udgifterne til at drive en fodboldklub stiger løbende som alt andet. Men udover den store støtte fra vores sponsorer har vi også Ungdomsstøtteforeningen, der er med til at klare udgifterne og gøre det endnu sjovere at være spiller i SOIF.